Jom Minum Kopi

18/06/2010 15:20

 

 Cara Efektif Jana Pendapatan Part-Time !!!

Produk Hebat Ahli ke Ahli Pertama Di Malaysia

Hanya Sumber Alam Semula Jadi Pilihan Mahkota2u

 

      

Tiada Bayaran Bulanan

Terbaru Di Malaysia Bayaran Pendaftaran Ahli

sekali sahaja seumur hidup di samping memberi pulangan yang lumayan hanya dengan program canggih MAHKOTA2U.COM

 

Selepas pendaftaran mula jana pendapatan secara canggih (DROP SHIPPING & CASH BACK) dengan Auto Responder, Auto Follow up, Auto Downline, Auto Randomizer dan e-Wallet  MAHKOTA2U.COM

 

 

Bagaimana Kalau Anda Dapat Jana Pendapatan Tanpa Batas Secara Sponsor atau Tanpa Sponsor Ahli dengan Produk Hebat Buatan Malaysia !!!


Mustahil Anda Kata ???

 

 

INI BUKAN SKIM CEPAT KAYA

Tiada Risiko !!!

 

 

 

Inilah Bisnes Online yang sangat Simple!


Produk Buatan Malaysia Hebat & Dilengkapi Sistem Automatik bekerja 24 jam tanpa henti, mampu hasilkan Income Lumayan setiap minggu untuk anda. Konsep Produk Hebat Ahli ke Ahli yang pertama di Malaysia.

Pemasaran MAHKOTA2U merupakan di antara cara paling efektif untuk menjana pendapatan secara online. Program ini memberikan peluang kepada sesiapa sahaja untuk mendapatkan keuntungan melalui internet.

MAHKOTA2U menawarkan kepada anda PERCUMA satu satunya Produk Bertaraf Dunia "Kopi Mahkota Dewa & Anti Oksidan" yang pertama di Malaysia dengan 14 dalam 1 hanya untuk ahli yang Berdaftar dengan kami. Kami mengutamakan kesihatan dan pendapatan residual.

 

Khasiat Nya Melebihi Nilai Wang Anda

 

KHASIAT KOPI MAHKOTA DEWA 14 IN 1 LAIN DARIPADA KOPI KOPI DI PASARAN OLEH KERANA "Buah Mahkota Dewa"

Di samping Kopi ini di minum secara harian untuk menjaga kesihatan dan menjana pendapatan lumayan Kopi ini dapat memberi menafaat seperti :-

 • Serta merta membuatkan anda rasa Cergas dan Aktif

 • Menghindarkan penyakit yang sering rasa mengantuk

 • Memberi kita tenaga sepanjang hari, elok untuk bulan PUASA

 • Menyembuh Tekanan Darah Tinggi

 • Meningkat kekuatan bagi penderita Diabetes (Kencing Manis)

 • Menghindarkan pertumbuhan sel kanser (Level 1 & 2)

 • Merawat Lenguh Sendi, Buah Pinggang & Jantung

 • Menghindar Penyakit Kulit

 • Mencegah penyakit Gastrik dan sakit pinggang

 • Mengatasai Pengantungan Ubat (Anti Oksidan)

 • Mencegah penyakit Hati, Alergi, Rheumatik, Insomnia

 • Meningkat stamina dan ketahanan terhadap Selsema

 • Ramai mengatakan rasanya sedap sungguh dan harum baunya

 • Dan lain lain ...... (Cuba baru tahu khasiatnya)

Insya Allah seseorang yang didaftarkan sebagai ahli atau diberi Kopi Mahkota Dewa ini minum dan sembuh dari penyakitnya dan sihat, kita akan mendapat pahala mudah mudahan dan murah rezeki kita.

 

Sila Rujuk di : Wikipedia, the free encyclopedia (Buah Mahkota Dewa)

Promosi MAHKOTA2U

Khasiat Nya Melebihi Nilai Wang Anda

 

 

e-Insentif

 • Bonus Taja

Setiap member yang berjaya melantik member lain untuk join maka akan mendapat bonus tajaan.

 • Bonus Jaringan

Setiap jaringan yang berkembang, anda akan di bayar secara automatik.

 

e-Promosi Mahkota2u

 

Bagi Anda yang menjadi ahli, maka anda layak untuk mendapatkan bonus daripada kami secara Infiniti. Sistem MAHKOTA2U ini adalah sistem matrix Infiniti sudah cukup untuk menjana pendapatan lumayan.

 

Anda bebas menambah downline anda tanpa had jumlahnya "No Spillover ". Dengan ini ia akan memberikan kesempatan seluas-luasnya kepada Anda untuk memperoleh hasil bonus yang sebesar-besarnya melalui jaringan bisnes online ini.


Semua bonus tersebut akan diakumulasi ke dalam akaun
e-Wallet Anda. Anda boleh membuat pengeluaran secara mudah di member area pada bila bila masa.


 

Dengan Modal RM50

 

 

PELAN PEMASARAN

Program Mahkota2u.com ini di tubuhkan untuk menyedarkan semua tentang pentingnya jaga kesihatan. Product yang kami ingin perkenalkan dapat membantu anda dari segi menjaga kesihatan malah dapat menambahkan pendapatan anda

 

 1. Tiada bayaran bulanan di kenakan.
 2. Anda hanya perlu berdaftar sebagai ahli dengan yuran pendaftaran sebanyak RM50.00 dan dapat satu kotak KOPI MAHKOTA DEWA 14 in 1 PERCUMA
 3. Setiap ahli yang mendaftar melalui anda atau ahli lain akan menerima KOPI MAHKOTA DEWA secara percuma terus dari Mahkota2u.
 4. Pengabungan produk hebat KOPI MAHKOTA DEWA ini dengan program MAHKOTA2U.COM membolehkan ahli ahli menjana pendapatan lumayan secara sistematik online dan menjaga kesihatan sambil minum KOPI secara harian. Tanpa Mahkota2u.com anda tidak akan dapat menjana pendapatan lumayan.
 5. Menjana pendapatan dua cara efektif (Primary dan Secondary), primary ialah melalui promosi link USERNAME online Mahkota2u.com dan secondary ialah re-order produk dengan harga kilang dan jual balik pada orang yang memerlukan nya secara terus tidak melalui program (Direct income). 
 6. Hanya perlu promosikan link USERNAME anda secara ONLINE part time sahaja dan beri kepada kawan2 untuk mereka cuba Kopi Mahkota Dewa.
 7. Setiap ahli yang berdaftar di bawah anda melalui link USERNAME anda, anda akan layak mendapat bonus RM seperti tertera di pelan insentif Mahkota2u di bawah.
 8. Bonus anda datang dari setiap pendaftaran terus ahli ahli baru di bawah anda atau ahli di bawah ahli anda. Kemungkinan anda kenal atau tidak kenal ahli itu anda tetap dapat bonus.
 9. Program Mahkota2u ini mempunyai sehingga 4 level sahaja ke bawah dan setiap level pendaftaran ahli adalah TIDAK TERHAD oleh demikian sistem ini memberi pulangan yang tinggi kepada ahli ahli.
 10. Beri pak Kopi Mahkota Dewa yang di beri percuma itu pada kawan kawan dan saudara mara untuk cuba khasiatnya. Pasti mereka akan daftar untuk menjadi ahli untuk mendapatkannya dengan harga yang murah sekali.
 11. Tidak perlu risau Produk harian ini di perlukan oleh orang orang yang gemar Kopi dan yang tidak gemar di samping ia menyembuhkan pelbagai penyakit dan terbukti. Secara automatik anda akan dapat permintaan Re-Order dari pelanggan anda secara Online atau Offline.
 12. Sekiranya anda suka produk Kopi Mahkota Dewa itu kerana khasiatnya yang boleh menyembuh pelbagai penyakit anda boleh beli dengan harga yang sungguh murah dari harga retail untuk ahli sahaja. Anda juga boleh jual balik pada kawan kawan dengan harga retail di kotak kopi itu dan dapat keuntungan yang lebih  selain dari bonus kami.

 

Pengiraan Insentif MAHKOTA2U

MULA JANA SECARA MAXIMA RM20 SETIAP AHLI TANPA HAD, INGIN TAHU RAHSIANYA  DAFTAR DAHULU AKAN DI BERI ATAS PERMINTAAN !!!

 

 

JUMLAH PENDAPATAN RM118,000.00 atau lebih....

Sekadar paparan sahaja. Pendapatan ahli mungkin akan berbeza-beza mengikut usaha masing-masing

DAFTAR PERCUMA SEKARANG!!!

www.mahkota2u.com/?id=aroma

Jangan risau. Kami yakin semua persoalan yang bersarang di kepala anda telah ditanya oleh orang lain sebelum ini. Oleh itu kami telah menyediakan satu list "Login ruangan ahli, untuk ahli sahaja cara cara Promosi Effisen tanpa cost" untuk rujukan. Maklumat tersebut akan dihantar terus ke email anda. Maklumat untuk bayaran akan di kirim kan melalui email selepas pendaftaran.

The

factory in Malaysia has quality manufacturing setups with an excellent integrated system that is designed along the worldwide standards of Good Manufacturing Practice (GMP)

 Perhatian ini bukan skim cepat kaya atau saham internet atau skim piramid atau yang seumpamanya yang di haramkan oleh kerajaan Malaysia.

REGISTER